Bas de Cock

Bas De Cock studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht en vervolgde de specialisatie tot KNO-arts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als subspecialisatie otologie. In 2011 volgde het fellowship plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Daarnaast heeft de heer De Cock zich sinds 2012 nader toegelegd op de diagnostiek en behandeling van patiënten met (chronische) duizeligheid. Bas De Cock was eerder werkzaam in het Gelre ziekenhuis Apeldoorn en het Waterland ziekenhuis in Purmerend.

Sinds maart 2013 werkt Bas als KNO-arts in het ziekenhuis Amstelland waar hij naast het aandachtsgebied reconstructieve aangezichtschirurgie zich nader heeft gespecialiseerd in de integrale KNO zorg voor onder andere duizeligheid en tinnitus.
Als adviseur is betrokken bij Voeding Leeft omdat hij ervan overtuigd is dat dat goede voeding een van de belangrijkste pijlers is voor een gezond en gelukkig leven. Gezonde voeding geeft Bas persoonlijk veel genot, plezier en levensenergie. Daarnaast heeft hij persoonlijk ondervonden door gezond te eten minder vatbaar voor ziektes te zijn.

Samen met zijn vrouw Melanie Denissen benut hij nu zijn kennis en ervaring binnen het vitaliteitsprogramma Care from the heart in Portugal. De naam zegt alles: zorg vanuit het hart. Dat doen ze in samenwerking met een team van coaches, een psycholoog en een yoga- en ademtrainer, binnen de organisatie Yôkoso, die ook nascholingen organiseert.

Tevens zal Bas in Portugal onder de vlag van Alegria Health poli houden voor de diagnostiek en behandeling van patiënten