Margaret Krijnen

Margaret is een vrouw met een missie. De zorgmatrix in Nederland heeft haar doen besluiten naar alternatieven te zoeken in ‘haar’ Portugal. Daar maakt zij zich sterk voor. Margaret is een netwerker pur sang en weet deze ook op de juiste manier in te zetten met veel passie, energie en enthousiasme.

Toen ik op 7 jarige leeftijd in Praia da Rocha met mijn vader over het strand liep, wist ik dat ik later hier wilde gaan wonen. Die heimwee (Saudades) naar Portugal werd in jaren daarna alleen maar groter. Van de afdeling anesthesiologie in het Erasmus naar de farmaceutische industrie en uiteindelijk in het (zorg)ondernemerschap. Ik heb mijn netwerk binnen alle geledingen van deze tak van sport. In 2012 uiteindelijk de sprong gewaagd en naar Portugal verhuisd en tot op de dag van vandaag daar geen moment spijt van gehad. Hier in Portugal heb ik een persoonlijk netwerk van mensen waardoor we alle vormen van gezondheidstoerisme kunnen aanbieden. Ik vind Portugal bij uitstek geschikt voor health tourism vanwege het constante klimaat, 6-12 zonuren per dag, mediterraan dieet en het vriendelijke, gastvrije karakter van de Portugees en letterlijk ‘no stress’. Daar knapt toch iedereen van op?

Mijn vader kreeg op 54 jarige leeftijd een progressieve vorm van Alzheimer. Tot bijna het einde van zijn leven, helaas is hij maar 65 geworden, hebben wij hem steeds mee op vakantie naar Portugal genomen. Omdat dat niet alleen voor hem, maar ook goed voor mijn moeder was. Mijn moeder kwam in alle rust weer helemaal bij en mijn vader ook. Weinig andere prikkels dan zonlicht, zeelucht en blikken op de oceaan, afgewisseld met zoetgevooisde fadoklanken en alles in volledige ontspanning. Daar waar ‘de beste stuurlui’ schreeuwden: je moet zulke mensen in hun eigen omgeving laten…. heb ik het positieve effect gezien om hen op gezette tijden uit die eindeloze omgeving weg te halen.

Sacha Goossens

Als je iets geregeld wil hebben, vraag het Sacha. Zij is een organisator pur sang en heeft haar wortels in de Healthcare sector. Voor Sacha bestaat er geen NEE en ook geen problemen, want er is overal een JA en een oplossing voor. Haar grote netwerk in de gezondheidszorg sector zet zij op tal van momenten succesvol in en niet alleen binnen die geledingen maar juist ook daarbuiten.

Margaret en ik kennen elkaar uit onze farmaceutische tijd. Bij Sanofi hebben we beiden met veel plezier gewerkt. In die tijd hadden we al een klik en eigenlijk zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Na de oprichting van Health Care Connect wist ik dat Margaret en ik iets voor elkaar konden betekenen. Met ons netwerk in Nederland en haar netwerk in Nederland en Portugal maken we ons nu sterk voor Alegria Health.

Garantiefonds

Alegria Health is een NEN 7510/ISO 270001 gecertificeerde organisatie

NEN 7510 norm

Het doel van informatiebeveiliging in de zorg is het handhaven de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie. De basis van NEN 7510 is de implementatie van een managementsysteem waarin de beheers- en borgingsmaatregelen zijn vastgelegd. Niet alleen de techniek, maar vooral de mens staat hierin centraal.

NEN 7510 certificering

Een NEN 7510 certificaat is het bewijs dat we veilig en verantwoord met gegevens van patiënten of cliënten omgaat. Een bewijs richting patiënten, cliënten, maar ook voor zorgverzekeraars, de IGZMedMij en toezichthouders. Wij zijn gecertificeerd door een geaccrediteerde organisatie Brand Compliance

AGB code:
ALEGRIA HEALTH EUROPE BV met AGB-code 75754813

Heeft u vragen?