Wie wij zijn – ons verhaal

Hoezo niet meer op vakantie?

Mijn vader kreeg op 54 jarige leeftijd een progressieve vorm van Alzheimer. Tot bijna het einde van zijn leven, helaas is hij maar 65 geworden, hebben wij hem steeds mee op vakantie naar Portugal genomen. Omdat dat niet alleen voor hem, maar ook goed voor mijn moeder was. Mijn moeder kwam in alle rust weer helemaal bij en mijn vader ook. Weinig andere prikkels dan zonlicht, zeelucht en blikken op de oceaan, afgewisseld met zoetgevooisde fadoklanken en alles in volledige ontspanning. Daar waar ‘de beste stuurlui’ schreeuwden: je moet zulke mensen in hun eigen omgeving laten…. heb ik het positieve effect gezien om hen op gezette tijden uit die eindeloze omgeving weg te halen.

Uit ervaring weet ik dat wanneer je veiligheid en zekerheid biedt, je zorgt dat je 24/7 bereikbaar en in de buurt bent , Nederlands sprekende hulp hebt, er dan geen enkele reden is om vakanties tot het verleden te laten behoren.

Dit laatste is voor mij de reden geweest om Alegria Health op te richten. Een organisatie die zorgt dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan.  We halen u persoonlijk op van het vliegveld. Verzorgen is voor ons ontzorgen. Waarom? Omdat ik me nu regelmatig realiseer hoeveel onbetaalbare en dierbare momenten dit ons gezin heeft opgeleverd.

Naast het persoonlijke verhaal speelt ook de problematiek in de zorg in Nederland een grote rol.

Alle problematiek kunnen wij niet oplossen, maat wij willen onze persoonlijke ervaringen, expertise en passie inzetten om de zorg een stukje beter te maken.

De prachtige streek Algarve van Portugal is bij uitstek de perfecte bestemming. Al van kinds af aan zijn wij hiermee verbonden. In de Algarve laten wij zorg en genieten bij elkaar komen.

Wij verbinden u graag met de beste artsen en verpleegkundigen om uw vitaliteit te verbeteren. En Portugal als reisbestemming waar u de zorg krijgt die u nodig heeft en u zorgeloos kunt genieten

Daarom doen wij dit en brengen alles bij elkaar: we care and connect.

Met een zonnige groet,

Margaret en Sacha

Heeft u vragen?