Verpleegkundige zorg

Samen met gecertificeerde thuiszorg verpleegkundigen en verzorgenden bieden wij Nederlandse kwaliteit thuiszorg aan in de Algarve. We zetten voor verpleegkundige taken voornamelijk geregistreerde verpleegkundigen in waarmee we ook voldoen aan alle door de NL zorgautoriteit gestelde regels. Daarnaast maken we ook gebruik van gemotiveerde, gediplomeerde en geregistreerde Portugese verpleegkundigen en verzorgenden. Deze zorg kan door u zelf via de zorgverzekering gedeclareerd worden. Wij ondersteunen u met een correcte factuur.

Het is goed om te weten dat onze Nederlandse gasten precies dezelfde rechten hebben op zorg en de vergoeding daarvan als in Nederland, wanneer zij voor een periode van 3 maanden in de Algarve verblijven.

Ook voor een vakantie met Nederlandse thuiszorg kunt u bij ons terecht. Voor de duur van uw verblijf wordt uw zorgdossier tijdelijk aan ons overgedragen door uw eigen zorgorganisatie. Dit dossier wordt in Portugal bijgehouden en bij terugkeer overgedragen aan uw bekende zorgverlener.

Alegria houdt contact met uw eigen artsen en indien nodig met Nederlandse artsen in de Algarve. Indien u plannen heeft om bij ons op vakantie te komen, neemt u met behulp van het contactformulier of telefonisch contact met ons op. Onze zorgindicatie specialist neemt met uw zorgorganisatie door of we de zorg met de voor u situatie beschikbare verpleegkundigen direct bij uw verzekering kunnen declareren. In dat geval hoeft u zelf geen actie te nemen of de zorg voor te schieten

Meer informatie?
Stuur een mail naar info@alegriahealth.com

Contactformulier