Privacy Policy

Privacy Statement Alegria Health BV Nederland B.V.
Versie 8 juni 2021

Dit is het privacy statement van Alegria Health BV, een handelsnaam van besloten vennootschap met gewone structuur Alegria Health BV Nederland B.V., hierna: ALEGRIA HEALTH BV.
ALEGRIA HEALTH BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73273368 en is gevestigd aan de Melchiorstraat 19, Spaarndam. In dit document wordt uitgelegd hoe Alegria Health BV omgaat met het verwerken van uw persoonsgegevens. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens betracht ALEGRIA HEALTH BV de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Verkrijging persoonsgegevens:

Indien u gebruik maakt van de diensten van ALEGRIA HEALTH BV, verstrekt u zelf een aantal persoonsgegevens aan ALEGRIA HEALTH BV, of worden persoonsgegevens van u verkregen in het kader van de overeenkomst. Onder persoonsgegevens wordt verstaan alle gegevens die betrekking hebben op geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.
Categorieën persoonsgegevens
ALEGRIA HEALTH BV verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:
• Contact- en NAW-gegevens;
• BSN-nummer;
• Paspoortnummer;
• Nationaliteit;
• Geslacht;
• Uitslag test
• Telefoonnummer;
• Geboortedatum;
• Medische gegevens;
• IP-adres;
• Betalingsgegevens;
• Overige door u zelf verstrekte persoonsgegevens.

Doel van de verwerking
De persoonsgegevens die door ALEGRIA HEALTH BV verwerkt worden, hebben ten doel om:
• Contact met u op te nemen om u te informeren over de door u afgenomen diensten en de uitvoering daarvan;
• Het inplannen van een afspraak;
• Het uitvoeren van onze diensten;
• Verbeteren van de dienstverlening;
• Het verrichten van betalingen;
• Nakomen van wettelijke verplichtingen
• Het doen van marketing en communicatie uitingen;
• Verbeteren van de website door middel van het analyseren van bezoekersgedrag op de website;
• Het versturen van nieuwsbrieven;
• Gegevensuitwisseling met derden ten behoeve van de uitvoering van de dienstverlening.

Grondslag verwerking
Het verwerken van persoonsgegevens is slechts mogelijk op grond van de hiernavolgende grondslagen: (i) wettelijke verplichting, (ii) uitvoering overeenkomst, (iii) verkregen (uitdrukkelijke) toestemming van de betrokkenen, en (iv) gerechtvaardigd belang.
Uw medische persoonsgegevens zullen alleen worden verwerkt, opgeslagen en bewaard op grond van uw uitdrukkelijke toestemming. Uw persoonsgegevens worden verwerkt omdat dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst tussen u en ons. Daarnaast kunnen persoonsgegevens worden verwerkt voor een ander gerechtvaardigd belang, zoals het verstrekken van informatie aan u over actualiteiten of wijzigingen in onzer dienstverlening.

Ook kunnen er persoonsgegevens van u verwerkt worden door het bezoeken van de website indien u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Noodzaak verwerking
De verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om de dienstverlening uit te kunnen voeren. De diensten die ALEGRIA HEALTH BV biedt, kunnen zonder het verwerken van uw persoonsgegevens niet volledig uitgevoerd worden. Indien voor specifieke doeleinden met betrekking tot de persoonsgegevens uw expliciete toestemming is vereist, dient u hiervoor separaat toestemming te geven.
Medische persoonsgegevens worden conform de Nederlandse wet- en regelgeving opgeslagen.

Geautomatiseerde besluitvorming
Er is geen sprake van geautomatiseerde besluitvorming.

Bewaartermijn
De door ALEGRIA HEALTH BV verwerkte persoonsgegevens worden bewaard conform de relevante wet- en regelgeving. Indien een langere bewaartermijn noodzakelijk is op grond van wet- of regelgeving, worden de persoonsgegevens langer bewaard conform deze eisen. Alle (verkregen) persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.

Verwerking door derden
ALEGRIA HEALTH BV deelt persoonsgegevens sec Alegria Health BV met derden indien dit strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en om te voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Er worden geen persoonsgegevens verkocht. Op ALEGRIA HEALTH BV kan een wettelijke verplichting rusten om persoonsgegevens met derden te delen. Indien met derden persoonsgegevens worden gedeeld, worden hiervoor verwerkersovereenkomsten gesloten. De derden waarmee persoonsgegevens gedeeld worden zijn:
GGD (bij een positieve uitslag), ten behoeve van het gerechtvaardigde belang en op grond van een wettelijke verplichting. De categorieën van persoonsgegevens die verwerkt worden zijn de contact- en NAW-gegevens.

Beveiliging van Persoonsgegevens
ALEGRIA HEALTH BV neemt het beschermen van uw persoonsgegevens serieus en neemt dienaangaande, rekening houdend met de stand van de techniek, uitvoeringskosten, alsook met de aard, omvang, context en de verwerkingsdoeleinden en de qua waarschijnlijkheid en ernst uiteenlopende risico’s voor de rechten en vrijheden van personen, passende technische en organisatorische maatregelen om een op het risico afgestemd beveiligingsniveau te waarborgen.

Jonger dan 16 jaar?
Als u minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag u alleen toestemming geven voor het verwerken van uw persoonsgegevens met toestemming van een van uw ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat uw ouder(s) of uw voogd dit statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die u hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die u bij ons achterlaat, zoals het recht om u te verzetten tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van uw gegevens.

Disclaimer
Door het gebruiken van de website stemt u in met de disclaimer. ALEGRIA HEALTH BV behoudt zich het recht voor te allen tijde de inhoud van haar website en/of deze disclaimer te wijzigen zonder haar klanten en/of gebruikers van de website over deze wijziging te informeren. De inhoud van de website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar kan desondanks mogelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. ALEGRIA HEALTH BV aanvaardt op geen enkele wijze enig aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door, of voortvloeit uit het gebruik van de website. Het gebruiken van deze website komt geheel voor eigen rekening en risico van een gebruiker van de website. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten ontleend worden. Alle teksten op de website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van ALEGRIA HEALTH BV voor zover deze niet aan derden toebehoren.

Cookieverklaring
ALEGRIA HEALTH BV maakt gebruik van technische en functionele cookies om de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door het bezoek aan een website worden meegestuurd om gebruikerservaringen van bezoekers efficiënter te maken. ALEGRIA HEALTH BV mag, volgens de wet, cookies op uw apparaat opslaan als deze cookies strikt noodzakelijk zijn om de website te kunnen gebruiken. Voor andere soort cookies is uw toestemming nodig. Wij raden aan om de cookies te accepteren in verband met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Bezoekers van de website hebben een check in mogelijkheid.

De cookies die ALEGRIA HEALTH BV gebruikt zijn functionele cookies: deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Deze cookies hebben geen gevolgen voor de persoonlijke levenssfeer zodat er geen toestemming gevraagd en verleend hoeft te worden. Met deze cookies wordt bijvoorbeeld uw browserinstellingen opgeslagen zodat onze website het beste bekeken kan worden, of dat de website bereikbaar blijft (load-balancing) maar ook cookies die ervoor zorgen dat er geen andere cookies mogen worden geplaatst (no-follow).
Met uw toestemming plaatsen wij ”tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Op de website van ALEGRIA HEALTH BV worden tevens cookies van Google geplaatst ten behoeve van Google Analytics. Dit houdt in dat ALEGRIA HEALTH BV informatie niet kan koppelen aan een natuurlijk persoon. Wij houden geen informatie bij van hetgeen u op internet doet. Google Analytics is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Indien u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen via .

Gebruik social media
ALEGRIA HEALTH BV maakt gebruik van cookies van derde partijen om de website te optimaliseren. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op de website worden weergegeven. Met derden wordt bedoeld Google Analytics en social media (LinkedIn, Facebook (Instagram), Twitter). Op het gebruik van cookies van andere bedrijven (derden) is het privacy- en cookiebeleid van het betreffende bedrijf van toepassing. Wanneer u op de website de social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. Hierdoor kan de social media partij uw IP-adres herkennen zodra u een artikel van de website deelt. Voor de cookies van social media partijen en de data en/of persoonsgegevens die zij hiermee verzamelen, verwijst ALEGRIA HEALTH BV u naar de privacy- en cookieverklaringen van deze partijen.

Browserinstellingen
Als u niet wilt dat websites cookies plaatsen op uw apparaat waarmee u de website bekijkt, kunt u uw browserinstellingen aanpassen. Voordat een cookie geplaatst wordt, krijgt u een waarschuwing en dient u toestemming te geven voor de cookie. Doet u dat niet, kan dat bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat de website minder goed werkt. U kunt de instellingen van uw browser aanpassen zodat uw browser alle cookies en ook de cookies van derde(n) weigert. Ook kunt u geplaatste cookies verwijderen. Hiervoor moet u de instellingen van uw browser aanpassen via voorkeuren en vervolgens kunt u de privacy instellingen aanpassen.
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Recht van betrokkenen
Als betrokkene heeft u de volgende rechten:
Recht op inzage;
Als betrokkene heeft u het recht om uitsluitsel te krijgen over het al dan niet verwerken van uw persoonsgegevens en, wanneer dat het geval is, om inzage te verkrijgen met betrekking tot de verwerking daarvan.
Recht op rectificatie;
U heeft het recht om rectificatie en aanvulling van onjuiste gegevens te verkrijgen.
Recht op gegevenswisseling;
Zonder onredelijke vertraging dient een betrokkene wisseling van hem betreffende persoonsgegevens te verkrijgen.
Recht op beperking van de verwerking;
Als betrokkene heeft u het recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met ALEGRIA HEALTH BV.
Recht op overdraagbaarheid van gegevens;
Een betrokkene heeft het recht om de hem betreffende persoonsgegevens die hij verstrekt heeft aan ALEGRIA HEALTH BV, in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen, en deze gegevens tevens aan ALEGRIA HEALTH BV over te dragen zonder gehinderd te worden door de verwerkingsverantwoordelijke aan wie ze verstrekt waren.
Recht van bezwaar;
De betrokkene heeft te allen tijde het recht om vanwege met zijn specifieke situatie verband houdende redenen bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen. ALEGRIA HEALTH BV staakt de verwerking van de persoonsgegevens tenzij er sprake is van dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking die zwaarder wegen dan de belangen, vrijheden en rechten van betrokkene die verband houden met de uitoefening van, instelling of onderbouwing van een Alegria Health BV vordering.

Klacht
Indien u een klacht heeft over de wijze waarop ALEGRIA HEALTH BV met uw persoonsgegevens omgaat, of een van bovengenoemde rechten wenst uit te oefenen, kunt u contact opnemen via de website of per e-mail via . Om er zeker van te zijn dat u een recht wenst uit te oefenen verzoekt ALEGRIA HEALTH BV u om een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. U kunt hierbij uw pasfoto en MRZ (strook met nummers onderaan) zwart maken ter bescherming van uw privacy. ALEGRIA HEALTH BV zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 4 weken op uw verzoek reageren. Tevens kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is de bevoegde handhavingsinstantie. U kunt hiervoor contact opnemen via deze link: Contactgegevens algemeen | Autoriteit Persoonsgegevens

Wijzigingen Privacy Statement
ALEGRIA HEALTH BV kan te allen tijde de privacyverklaring aanpassen. Op de website staat de meest recente versie gepubliceerd. Houd daarom altijd de website in de gaten voor de meest recente versie. Als het nieuwe privacy statement gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u per e-mail daarvan op de hoogte.

Toepasselijk recht
• Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de woonplaats/vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

Contact
• Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: Sacha Goossens, info@alegriahealth.com 0633371238.

Privacy en geheimhoudingsverklaring Alegria Health BV

Privacy Statement Alegria Health BV Netherlands B.V.

This is the privacy statement of Alegria Health BV, a trade name of private company with ordinary structure Alegria Health BV Nederland B.V., hereinafter: ALEGRIA HEALTH BV.
ALEGRIA HEALTH BV is registered with the Chamber of Commerce under number 73273368 and is located at Melchiorstraat 19, Spaarndam.

This document explains how Alegria Health BV handles the processing of your personal data. When processing your personal data, ALEGRIA HEALTH BV takes the utmost care.
Acquisition of personal data:

If you use the services of ALEGRIA HEALTH BV, you provide a number of personal data to ALEGRIA HEALTH BV yourself, or personal data will be obtained from you in the context of the agreement. Personal data means all data relating to identified or identifiable natural person.
Categories of personal data

ALEGRIA HEALTH BV processes the following categories of personal data:
• Contact and naw data;
• BSN number;
• Passport number;
• Nationality;
• Gender;
• Test result
• Telephone number;
• Date of birth;
• Medical data;
• IP address;
• Payment details;
• Other personal data provided by you.

Purpose of processing
The personal data processed by ALEGRIA HEALTH BV aim to:
• Contact you to inform you about the services you have provided and the execution thereof;
• Scheduling an appointment;
• Performing our services;
• Improving services;
• Making payments;
• Compliance with legal obligations
• Making marketing and communication expressions;
• Improving the website by analyzing visitor behaviour on the website;
• Sending newsletters;
• Data exchange with third parties for the purpose of the performance of the services.

Basis of processing
The processing of personal data is only possible on the basis of the following principles: (i) legal obligation, (ii) execution of the agreement, (iii) obtained (explicit) consent of the data subjects, and (iv) legitimate interest.
Your medical personal data will only be processed, stored and stored on the basis of your explicit consent.
Your personal data will be processed because this is necessary for the execution of the agreement between you and us. In addition, personal data may be processed for another legitimate interest, such as providing information to you about current events or changes in our services.
Personal data about you can also be processed by visiting the website if you have given permission for this.

Need for processing
The processing of your personal data is necessary to be able to perform the services. The services that ALEGRIA HEALTH BV offers cannot be fully performed without the processing of your personal data. If your explicit consent is required for specific purposes with regard to the personal data, you must give permission separately.

Automated decision-making
There is no automated decision-making.

Retention period
The personal data processed by ALEGRIA HEALTH BV are stored in accordance with the relevant laws and regulations. If a longer retention period is necessary on the basis of laws or regulations, the personal data will be stored longer in accordance with these requirements. All (obtained) personal data will not be stored longer than strictly necessary.

Processing by third parties
ALEGRIA HEALTH BV shares personal data sec Alegria Health BV with third parties if this is strictly necessary for the execution of an agreement and to comply with relevant laws and regulations. No personal data is sold. ALEGRIA HEALTH BV may be legally obliged to share personal data with third parties.

If personal data is shared with third parties, processing agreements are concluded for this purpose. The third parties with whom personal data is shared are:
GGD (in the event of a positive result), for the legitimate interest and on the basis of a legal obligation. The categories of personal data that are processed are the contact and naw data.

Security of Personal Data
ALEGRIA HEALTH BV takes the protection of your personal data seriously and, taking into account the state of the art, implementation costs, as well as the nature, scope, context and processing purposes and the risks to the rights and freedoms of persons that vary in probability and severity, take appropriate technical and organisational measures to ensure a level of security tailored to the risk.

Under 16?
If you are a minor, i.e. under the age of 16, you may only consent to the processing of your personal data with the consent of one of your parents or legal guardian. It is then important that your parent(s) or guardian reads this statement.
They can also exercise the rights you have with regard to the personal data you leave with us, such as the right to object to the (further) processing of your personal data or the right to access and correct your data.

Disclaimer
By using the website you agree to the disclaimer. ALEGRIA HEALTH BV reserves the right to change the content of its website and/or this disclaimer at any time without informing its customers and/or users of the website about this change. The content of the website has been compiled with the utmost care, but may nevertheless contain possible inaccuracies or be incomplete. ALEGRIA HEALTH BV does not accept any liability whatsoever for damage caused by, or arising from the use of the website. The use of this website is entirely at the own expense and risk of a user of the website. No rights can be derived from the content of the website. All texts on the website are copyrighted and owned by ALEGRIA HEALTH BV insofar as they do not belong to third parties.

Cookieverklaring
ALEGRIA HEALTH BV uses technical and functional cookies to optimize the website. Cookies are small text files that are sent by visiting a website to make user experiences of visitors more efficient. ALEGRIA HEALTH BV may, according to the law, store cookies on your device if these cookies are strictly necessary to be able to use the website. Other types of cookies require your consent. We recommend accepting the cookies in connection with the user-friendliness of the website. Visitors to the website have a check in possibility.

The cookies that ALEGRIA HEALTH BV uses are functional cookies: these cookies ensure that the website works properly. These cookies have no consequences for privacy so that no permission needs to be requested and granted. With these cookies, for example, your browser settings are stored so that our website can be viewed best, or that the website remains accessible (load-balancing)but also cookies that ensure that no other cookies may be placed (no-follow).
With your permission, we place “tracking cookies” on your computer. We use these cookies to keep track of which pages you visit, in order to build a profile of your online behaviour. This profile is not linked to your name, address, email address and the like, but only to tailor ads to your profile so that they are as relevant to you as possible.

Cookies from Google are also placed on the website of ALEGRIA HEALTH BV for the purpose of Google Analytics. This means that ALEGRIA HEALTH BV cannot link information to a natural person. We do not keep any information about what you do on the internet. Google Analytics may be obliged to provide access to this data under applicable laws and regulations. If you have any questions about this, please contact us at .

Use social media
ALEGRIA HEALTH BV uses third-party cookies to optimize the website. Some cookies are placed by third-party services displayed on the website. Third parties mean Google Analytics and social media (LinkedIn, Facebook (Instagram), Twitter). The use of cookies from other companies (third parties) is governed by the privacy and cookie policy of the company in question. When you click on the social media button on the website, a social media cookie is placed. This allows the social media party to recognize your IP address as soon as you share an article from the website. For the cookies of social media parties and the data and/or personal data they collect with them, ALEGRIA HEALTH BV refers you to the privacy and cookie statements of these parties.

Browserinstellingen
If you do not want websites to place cookies on your device with which you view the website, you can adjust your browser settings. Before a cookie is placed, you will receive a warning and you must give permission for the cookie. If you do not, this may, for example, result in the website not working as well. You can adjust the settings of your browser so that your browser refuses all cookies and also the cookies of third party(s). You can also delete cookies that have been placed. To do this, you need to adjust your browser’s settings via preferences, and then you can adjust the privacy settings.
This privacy statement does not apply to third-party websites that are linked to this website by means of links. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We recommend that you read the privacy statement of these websites before using these websites.

Right of data subjects
As a data subject, you have the following rights:
Right of access;
As a data subject, you have the right to obtain a ruling on whether or not to process your personal data and, if so, to obtain access with regard to their processing.
Right to rectification;
You have the right to obtain rectification and addition of incorrect data.
Right toerasingdata;
Without unreasonable delay, a data subject mustobtainthe erasure of personal data concerning him or her.
Right to restriction of processing;
As a data subject, you have the right to restrict the processing of your personal data. Please contact ALEGRIA HEALTH BV.
Right to data portability; A data subject has the right to obtain the personal data concerning him or her that he has provided to
ALEGRIA HEALTH BV,in a structured, commonly used and machine-readable form, and also to transfer this data to ALEGRIA HEALTH BV without being hindered by the controller to whom they were provided.
Right to object;
The data subject shall at any time have the right to object to the processing of personal data concerning him or her, including profiling on the basis of those provisions, for reasons related to his specific situation. ALEGRIA HEALTH BV ceases the processing of the personal data unless there are compelling legitimate grounds for the processing that outweigh the interests, freedoms and rights of the data subject that are related to the exercise, establishment or substantiation of an Alegria Health BV claim.

complaint
If you have a complaint about the way in which ALEGRIA HEALTH BV handles your personal data, or wishes to exercise one of the aforementioned rights, you can contact us via the website or by e-mail at . To ensure that you wish to exercise a right, ALEGRIA HEALTH BV requests you to send a copy of your identity document. You can blacken your passport photo and MRZ (strip with numbers at the bottom) to protect your privacy. ALEGRIA HEALTH BV will respond to your request as soon as possible, but no later than within 4 weeks. You can also submit a complaint to the Dutch Data Protection Authority. This is the competent enforcement authority. You can contact us via this link: Contact details general | Dutch Data Protection Authority

Changes Privacy Statement
ALEGRIA HEALTH BV can change the privacy statement at any time. The most recent version is published on the website. Therefore, always keep an eye on the website for the latest version. If the new privacy statement has consequences for the way in which we process already collected data relating to you, we will inform you by e-mail.

Applicable law
• Dutch law applies to these terms and conditions. The court of the place of residence/place of business of the administrator has exclusive jurisdiction in any disputes concerning these conditions, except where a legal exception applies.

contact
• For questions, product information or information about the website itself, please contact: Sacha Goossens, info@alegriahealth.com 0633371238.