Covid Herstel

Er is nog veel onbekend over het beloop en herstel van COVID-19. Hoewel de meeste mensen snel en goed herstellen, is er ook een groep die maandenlang klachten en beperkingen overhoudt aan de infectie. Deze klachten kunnen je werkvermogen benadelen

Gezondheid als werkwoord

We bewegen toe naar een maatschappij waarin we ziektes en aandoeningen willen voorkomen, in plaats van ze te behandelen wanneer ze aan de oppervlakte komen. Een beweging van reactieve zorg naar preventieve zorg. Daarbij hoort een gezonde leefstijl, die tegenwoordig meer inhoudt dan een paar keer per maand naar de sportschool. Het gaat ook over mentale gezondheid, weerbaarheid bij tegenslag en het vinden van balans.

Van Herstel naar Vitaliteitsreis Portugal

Het woord vitaliteit komt van het Latijnse woord ‘vita’, wat vrij vertaald leven betekent. Maar wat betekent een vitaal leven nu precies, wat zijn factoren die de vitaliteit beïnvloeden en hoe kun je je eigen vitaliteit vergroten?

Tijdens de Vitaliteitsreis Portugal gaan we ervaren hoe de weg naar een vitaler leven eruit kan zien, aan de hand van zorgvuldig gekozen oefeningen, activiteiten en interactieve sessies. De bestemming van deze vitaliteisreis? Een leven waarin we ons energiek en krachtig voelen, lichamelijk én geestelijk. Dat wil toch iedereen?

Heeft u vragen?