Alegria Health opent teststraten in Noord-Nederland

Testen voor Toegang en Testen voor je reis

Alegria Health Nederland is, naast een aantal andere testaanbieders, geselecteerd door Stichting Open Nederland, antigeen sneltesten uit te voeren voor Testen voor Toegang. Deze gratis testen zijn verplicht voor horeca, evenementen en festivals.

Om in de zomerperiode in te kunnen reizen, wordt gewerkt aan een Europees reispaspoort. Het Digitale COVID Certificaat (DCC). Mensen komen pas in aanmerking voor een dergelijk reispaspoort twee weken nadat ze volledig gevaccineerd zijn. Mensen die hier (nog) niet voor in aanmerking komen, dienen te beschikken over een negatief testbewijs. Alegria Health is geselecteerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, om deze testen voor je reis uit te voeren.

Alegria Health houdt zich bezig met het verbeteren van gezondheid van mensen in de breedste zin, heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg-branche en staat bekend om haar mensgerichte aanpak. Het bedrijf is onder meer bekend vanwege gezondheidspreventie-pleinen, snelteststraten in Noord- en Zuid-Holland en gezondheidstoerisme. www.alegriahealth.com