Testen voor Toegang

Alegria Health heeft teststraten in heel Noord-Nederland                                                  

Wij zijn aangesteld door Stichting Open Nederland en wij verzorgen de Testen voor Toegang in de regio Noord-Nederland: Groningen, Friesland, De Wadden eilanden, Drenthe en IJsselland, Noord Holland (IJmuiden).

Klik HIER voor het maken van een afspraak.

Helpdesk testen voor toegang telefoon: 085-5801842

Mail: info@alegriahealthsupport.com

FAQ

Voorkom vervelende verrassingen op reis. CHECK HIER voor vertrek alle risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Door de inzet van gratis coronatoegangsbewijzen kan de samenleving eerder of ruimer op verantwoorde wijze open, ook als het coronavirus nog niet helemaal onder controle is. Daardoor is een bezoek aan het theater, sportwedstrijd of evenement eerder voor meer mensen mogelijk.

Stichting Open Nederland is een maatschappelijk initiatief met als doel een bijdrage te leveren aan de stapsgewijze heropening van het sociaal leven in Nederland met het programma Testen voor Toegang.

Herstelbewijzen vanaf 13 oktober!

AANVRAAGFORMULIER HERSTELBEWIJS!

Vanaf 13 oktober 2021 kunnen wij herstelbewijzen uitgeven als de afspraak is gemaakt via www.testenvoortoegang.org of www.testenvoorjereis.nl

Hiervoor maakt CoronaCheck gebruik van de gegevens die wij melden aan de GGD.
De geteste persoon kan vervolgens in de CoronaCheck-app een herstelbewijs aanmaken na inloggen met DigiD. Meer informatie over herstelbewijzen vindt u op deze site: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/herstelbewijs

Dit herstelbewijs is geldig in Nederland als Coronatoegangsbewijs. Als de test is afgenomen met een PCR test én de test is afgenomen op of na 8 september dan krijgt de persoon ook een internationaal coronabewijs (DCC).

Na 11 dagen kan er een een herstelbewijs opgehaald worden via de CoronaCheck-app. Bij een positieve testuitslag is er geen noodzaak om nog te testen bij de GGD.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen