Testen voor Toegang (tot 23 maart)

Het kabinet heeft de coronamaatregelen verder versoepeld. Vanaf woensdag 23 maart 2022 heb je geen testbewijs meer nodig om toegang te krijgen tot een activiteit of evenement! Testen voor Toegang en de bij haar aangesloten testlocaties sluiten de deuren vanaf 23 maart 2022.

Klik HIER voor het maken van een afspraak.

Helpdesk telefoon: 085-5801842

Mail: info@alegriahealthsupport.com

FAQ

Voorkom vervelende verrassingen op reis. CHECK HIER voor vertrek alle risico’s en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Herstelbewijzen vanaf 13 oktober!

AANVRAAGFORMULIER HERSTELBEWIJS!

Vanaf 13 oktober 2021 kunnen wij herstelbewijzen uitgeven als de afspraak is gemaakt via www.testenvoortoegang.org of www.testenvoorjereis.nl

Hiervoor maakt CoronaCheck gebruik van de gegevens die wij melden aan de GGD.
De geteste persoon kan vervolgens in de CoronaCheck-app een herstelbewijs aanmaken na inloggen met DigiD. Meer informatie over herstelbewijzen vindt u op deze site: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/herstelbewijs

Dit herstelbewijs is geldig in Nederland als Coronatoegangsbewijs. Als de test is afgenomen met een PCR test én de test is afgenomen op of na 8 september dan krijgt de persoon ook een internationaal coronabewijs (DCC).

Na 11 dagen kan er een een herstelbewijs opgehaald worden via de CoronaCheck-app. Bij een positieve testuitslag is er geen noodzaak om nog te testen bij de GGD.