Plastisch Chirurgie in de Algarve

Plastisch chirurg Frank Niessen in de Algarve!

Frank Niessen, een ervaren plastisch chirurg komt 23 februari naar de Algarve!

Niet om van de zon te genieten, maar om U te helpen! Hij zal zowel gratis consulten doen, alsmede opereren. U kunt in Amsterdam een consult doen, via skype of op 23 februari in de Algarve. Maak een afspraak voor uw gratis consult, zodat u spoedig weet waar u aan toe bent!

Ooglid correctie, facelift, lip correctie of borstvergroting, waarom niet in het zonnige Algarve?

plastisch chururgie algarve

Waarom plastische chirurgie in de Algarve?

Daar waar in Nederland de wachtlijsten lang zijn, kunt u vrij snel direct terrecht in de Algarve. Daarnaast bieden wij een totaal pakket aan zodat u na de operatie kunt herstellen in een relaxte omgeving, hetgeen de kwaliteit en slagen van de ingreep ten goede zal komen.

Daarnaast kunt u ook van de prachtige Algarve genieten. Met gemiddeld 300 dagen zon, de mooiste stranden van Europa, de uitererst vriendelijke Portugezen, het heerlijke eten en drinken, maakt dit een unieke combinatie. Alegria Health zorgt voor U! U zult 1 week in een luxe hotel verblijven met uitstekende zorg, zowel voor als na de operatie.

plastisch chirurg in de Algarve
Frank Niessen

Wie is Frank Niessen?

Frank Niessen is plastisch en regeneratief chirurg in het Mittsu Centrum in Amsterdam. In 2003 rondde hij zijn opleiding tot plastisch chirurg af, en specialiseerde zich zeer succesvol,  op het gebied van schisis (hazenlip)-, borst-, hoofd-, hals-, en de estetische chirurgie.

De jaren die volgden deed hij veel ervaring op tijdens stages en aanvullende cursussen in gerenormeerde klinieken in o.a. Amsterdam, Antwerpen, Buenos Aires, Bankok en Tunis.

Frank is een holistisch plastisch chirurg, hetgeen betekent dat hij kijkt naar het geheel en er voor zorgt dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Wat doet plastisch chirurg Frank Niessen?

‘Tegenwoordig houd ik me zowel bezig met de esthetische als met de reconstructieve chirurgie. Mijn ervaring met schisischirurgie en borst- en gelaatsreconstructies komen van pas bij de esthetische chirurgie, terwijl deze esthetische inzichten onmisbaar zijn geworden voor de reconstructieve chirurgie. Ik combineer academisch onderzoek naar littekenvorming en wondgenezing met onderzoek naar lipofilling, kapselvorming en auto-immuun klachten.’

Wanneer komt Frank Niessen naar de Algarve?

Op 22/ 23 Februari, zal de plastisch chirug in de Algarve zijn, aan het werk zijn. Er is nog ruimte voor wat consulten, mocht u graag een plastische chirurgie behandeling in de Algarve willen, laat het graag zsm laten weten aan Alegria Health, dan kunnen we dit voor u inplannen.

Komt deze datum voor uw estetische behandeling niet uit? Geen probleem, Frank Niessen zal zeer regelmatig naar de Algarve afreizen voor consulten en plastisch chirurgie behandelingen. Laat ons weten dat u graag een consult met hem wilt, en wij houden u op de hoogte.

U kunt ook in Amsterdam een afspraak maken voor informatie over plastisch chirurgie in de Algarve.

Wat kan ik verwachten?

Schema:

Woensdag                          Aankomst Faro, check in luxe hotel van Pestana

Donderdag                         pre operatie check, massage, relaxen

Vrijdag                                  Operatie of Relax en geniet van de Algarve

Zaterdag                              Operatie of herstel van operatie vrijdag

Zondag                                 Controle Frank, bezoek verpleegkundige, herstel

Maandag                             Bezoek verpleegkundige, herstel

Dinsdag                               Bezoek verpleegkundige, herstel

Woensdag                          Retour Nederland

Wat kost het?

Een consult met Frank Niessen is gratis, zowel in Amsterdam als in de Algarve. Dit kan via Skype, poli consult in Amsterdam of poli consult in de Algarve.

De verdere kosten zijn afhankelijk van wat er gedaan moet worden, maar u kunt ons emailen  voor een prijsopgaaf.

 

Voorbeeld boven ooglid correctie (beide ogen):

  • Operatie vanaf 1050 euro
  • Verblijf * 1620 euro

*Dit is inclusief verblijf van 1 week in een luxe hotel op basis van vol pension, retour vlucht, vliegveld en ziekenhuis transfers en 1 massage van 1 uur.

Maak nu een gratis afspraak met Frank Niessen

Wilt u een gratis consult, in Nederland of in de Algarve? Neem dan NU contact op met Alegria Health, voor meer informatie en een tailor made prijs voor u!

Bel: +31 6 33371238 of +31 6 24905178

Email: s.goossens@alegriahealth.com of margaret@alegriahealth.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *