Wie is Alegria Health?

Margaret Krijnen 

Margaret is een vrouw met een missie. De zorgmatrix in Nederland heeft haar doen besluiten naar alternatieven te zoeken in ‘haar’ Portugal. Daar maakt zij zich sterk voor. Margaret is een netwerker pur sang en weet deze ook op de juiste manier in te zetten met veel passie, energie en enthousiasme.

Toen ik op 7 jarige leeftijd in Praia da Rocha met mijn vader over het strand liep, wist ik dat ik later hier wilde gaan wonen. Die heimwee (Saudades) naar Portugal werd in jaren daarna alleen maar groter. Van de afdeling anesthesiologie in het Erasmus naar de farmaceutische industrie en uiteindelijk in het (zorg)ondernemerschap. Ik heb mijn netwerk binnen alle geledingen van deze tak van sport. In 2012 uiteindelijk de sprong gewaagd en naar Portugal verhuisd en tot op de dag van vandaag daar geen moment spijt van gehad. Hier in Portugal heb ik een persoonlijk netwerk van mensen waardoor we alle vormen van gezondheidstoerisme kunnen aanbieden. Ik vind Portugal bij uitstek geschikt voor health tourism vanwege het constante klimaat, 6-12 zonuren per dag, mediterraan dieet en het vriendelijke, gastvrije karakter van de Portugees en letterlijk ‘no stress’. Daar knapt toch iedereen van op?

Cees van de Kraats 

Going steady, strong. Dat kenmerkt Cees. Een combinatie van kansen zien, ondernemend, maar tegelijkertijd ook ondersteunend en voorkomend. Cees loopt de gaten dicht waar anderen ze laten vallen. Jarenlange ervaring als consultant binnen de Healthcare sector. Hij is mede-initiatiefnemer van verschillende zorgconcepten, waaronder ‘Hoegezondbenik.nu’ en Health Care Connect.

In de samenwerking met twee powervrouwen als Margaret en Sacha is er ook iemand nodig die zicht houdt op de gestelde doelen, die rol neem ik graag op me. Organiseren, strategisch meedenken, creatieve oplossingen verzinnen zijn zaken die mij op het lijf zijn geschreven. Maar bovenal ‘never a dull moment’ in deze nieuwe dynamische organisatie.

Sacha Goossens 

Als je iets geregeld wil hebben, vraag het Sacha. Zij is een organisator pur sang en heeft haar wortels in de Healthcare sector. Voor Sacha bestaat er geen NEE en ook geen problemen, want er is overal een JA en een oplossing voor. Haar grote netwerk in de gezondheidszorg sector zet zij op tal van momenten succesvol in en niet alleen binnen die geledingen maar juist ook daarbuiten.

Margaret en ik kennen elkaar uit onze farmaceutische tijd. Bij Sanofi hebben we beiden met veel plezier gewerkt. In die tijd hadden we al een klik en eigenlijk zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Na de oprichting van Health Care Connect wist ik dat Margaret en ik iets voor elkaar konden betekenen. Met ons netwerk in Nederland en haar netwerk in Nederland en Portugal maken we ons nu sterk voor Alegria Health.