Cursus Innerlijk Meesterschap Portugal

Dit jaar organiseert Alegria Health Helende Reizen in samenwerking met Marlon Brammer van Inner Self Training een bijzondere week in de Algarve in Portugal. Een week waarin je jezelf weer leert kennen en tot heling kunt komen via de cursus innerlijk meesterschap.

Wat is innerlijk meesterschap?
We zijn geboren als meesters, alleen wordt onze kennis gewist. Waarom?
Om ons opnieuw te laten herinneren wie we werkelijk zijn en om ons vervolgens daarin nog verder te ontwikkelen.

Innerlijk meesterschap

Want in werkelijkheid zijn wij wezens met onbeperkte mogelijkheden.
In de cursus Innerlijk Meesterschap wordt jou deze kennis weer aangereikt met de daarbij behorende ervaringen.

Kwantumfysica

Deze aloude kennis wordt vandaag de dag bevestigd door een nieuwe wetenschap: de kwantumfysica.
Naast kennis is het van belang om deze te ervaren, want alleen ervaringen brengen ons verder. In de cursus doen we dan ook veel oefeningen op basis van de bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen, waarin je weer in verbinding komt met je gevoel, je intuïtie, je scheppingsvermogen, ook op helend vlak.
Na de cursus is dit geen vaag begrip meer, je zult dit op het diepste niveau ervaren.

Het programma
Wanneer:  van maandag 6 t/m vrijdag 10 mei 

Van 7 t/m 10 mei:

10.00-13.00- theorie/cursus innerlijk meesterschap

13.00-14.00-lunch

14.00-18.00- vrij te besteden/individueel consult/healing sessie

18.00-19.00-avond eten

19.00-22.00-ontspannende activiteiten zoals begelede meditatie, mantra zingen

Omgeving

De omgeving is prachtig, je kunt er heerlijk wandelen, zwemmen, winkelen, maar ook zijn er leuke excursiemogelijkheden.

Maaltijden

Alle maaltijden in het resort zijn bij de prijs inbegrepen, dus het ontbijt, de lunch en het diner. Ook koffie, thee, water horen daarbij. Er is keuze uit vegetarische of veganistische maaltijden. Alles wordt vers aangeleverd door lokale boeren, zodat zij ook baat hebben bij ons verblijf.

Aankomst:
maandag 6 mei, rond 18.00 uur vindt een gezamenlijk diner plaats.
Vertrek:
zaterdag 11 mei vóór 12.00 uur.

Organisatie
De organisatie is in handen van Alegria Health. Alegria Health focust zich op gezondheid in de breedste zin des woords met het hoofd in Nederland en de voeten in Portugal.

Waarom Portugal? 300 dagen zon per jaar, de energie, ontspanning en rust… Waar vind je elders dergelijke basis ingrediënten?
Kom naar Portugal en je weet het. Het is daar bovendien een basis om persoonlijk volledig buiten je oevers te treden, omdat het kan, omdat het mag. Kom en ervaar het!

Begeleiding door Marlon Brammer
De cursusweek wordt begeleid door Marlon Brammer. Marlon geeft al jaren cursussen, workshops en individuele sessies in bewustzijnsontwikkeling en zelfrealisatie. Marlon heeft een eigen praktijk in Haarlem, maar reist ook Nederland en België door voor het geven van workshops en lezingen (www.innerselftraining.nl).

Tevens is zij auteur van het boek ‘Moeiteloos Helen, vrede in jezelf’, een bewustzijnsmethode die je snel in innerlijke vrede brengt.
Al haar activiteiten zijn gebaseerd op deze bewustzijnsmethode.

Het verblijf
Je verblijft in Casa Vale da Lama in Lagos, Algarve/Portugal. De kamers zijn ontworpen om gasten te helpen te ontspannen en af te stemmen op een vredige omgeving.
Elke kamer ademt de sfeer van minimalisme, met minder spullen, minder stress en minder impact op het milieu.
Hangmatten hangen op elk van de kleine terrassen van de kamers, met directe toegang tot het buitenzwembad met het met zout behandeld zwembad.
Ze nodigen je uit om te mediteren, een boek uit de bibliotheek te lezen of naar de tuinen te dwalen om bloemen te plukken.
Gasten hebben recht op gratis snel internet in de hoofdgedeeltes van het huis, maar de kamers zijn bedoeld als wifi-zones om 24/7 connectiviteit te voorkomen en optimale ontspanning en rust te bieden.
Er zijn geen tv’s, in plaats daarvan is het glas van vloer tot plafond het scherm voor non-stop entertainment uit een scala aan wilde en verzorgde flora en fauna.
Meer info over deze locatie kun je vinden op hun website

Kosten
€ 1.700 p.p. all-in, exclusief vliegreis, op basis van gebruik van een 1-persoonskamer. Dit bedrag is inclusief het complete programma , transfer van en naar het vliegveld, 5 overnachtingen, 5 keer diner, 5 keer ontbijt, 4 keer lunch, koffie, thee, inclusief elke dag verschoning van lakens en handdoeken en 21% btw.
€ 900 p.p. als je met 5 personen op 1 kamer wilt slapen.
Uiteraard met het volle pakket zoals hierboven staat beschreven.
Voor een bedrag daartussen kun je ook een 2- of 3-persoonskamer huren.

Deelnemingsvoorwaarden
Om je aan te melden voor deze cursusweek:

  1. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar sacha@alegriahealth.com
  2. In de mail, geef je aan welke kamer je voorkeur heeft (1- of meerpersoons) en of je zelf de vlucht wilt boeken of dat wij dat voor je regelen.
  3. Daarna ontvang je een factuur voor het doen van een (aan)betaling van 50% van het totaalbedrag. Na betaling ben je definitief ingeschreven voor deze cursusweek.
    Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12 personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *