Buikwandcorrectie

Het slapper worden van de buik is iets dat van nature bij ieder mens optreedt. Dit is afhankelijk van leeftijd, geslacht, lichaamsbouw, lichaamsgewicht en eventuele operaties of zwangerschappen.
Bij iemand met een goed spierstelsel en een goede lichaamshouding zal de buik minder gemakkelijk verslappen dan bij iemand die weinig beweegt.

Door verslapping en uitrekking van de buikspieren in combinatie met overgewicht kan de wervelkolom verkeerd worden belast.
Dit kan op den duur rugklachten geven.
Ook een minder ernstige vorm van verslapping, zoals een wat uitpuilende onderbuik of gerimpelde onderbuikshuid, kan reden zijn een buikwandcorrectie te overwegen.

Tijdens het eerste consult wordt met uw behandelend plastisch chirurg, Frank Niessen, de buikwandcorrectie doorgenomen van voorzorg tot nazorg en worden uw vragen over de ingreep beantwoord. Dit consult kan plaatsvinden in Nederland (Amsterdam) of Portugal (Alvor, Algarve)

Klik hier voor meer informatie over de operatie. Klik hier als u meer informatie wilt over de prijzen of een aanvraag wilt doen voor een behandeling.